Broodje gehaktbrood

Broodje gehaktbrood

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Broodje gehaktbrood

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 kleine rode ui (in ringen)
    • 2 vleestomaten (in plakken)
    • 4 el Calvé saus (mayonaise)
    • 1 zakje ijsbergsla
    • 1 scheut worcestersaus
    • 1 scheut arachideolie
    • 4 broodjes (Italiaanse bollen)
    • 4 dikke plakken gehaktbrood
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Schraap de tomatentopping van het gehaktbrood en houd apart.
  2. Snijd de broodbollen door en rooster de snijkanten in een met olie ingevette koekenpan met antiaanbaklaag. Leg ze daarna even opzij.
  3. Doe nog wat olie in de pan en bak hierin het gehakt brood aan beide kanten. Blus af met worcestersaus.
  4. Besmeer de onderste broodhelften met de mayonaise en beleg met sla. Leg op elk een plak gehaktbrood, verdeel de tomatentopping erover en leg daarop twee plakken tomaat en wat ringen ui.

  5. Dek af met de broodkapjes en zet vast met een prikker. Serveer meteen. Lekker in combinatie met een kom groentesoep.

Misschien vind je dit ook wel lekker!