Burritos met sla en tomaat

Burritos met sla en tomaat

Mag even duren Makkelijk Iets duurder

Burritos met sla en tomaat

Ingrediënten voor 3 personen
  • Ingrediënten

    • 3 tomaten (in stukjes)
    • 1 halve krop ijsbergsla (in reepjes)
    • 2 el Blue Band Vloeibaar
    • 1 rode paprika (in kleine blokjes)
    • 100 g (geraspt)
    • 1 pak Knorr Wereldgerecht Mexicaanse burritos
    • 125 ml crème fraîche
    • 350 g kipfilets (in reepjes)
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. 

  2. Meng de inhoud van het zakje Burritos-saus met de zure room en 2 eetlepels water. Roer goed door. 

  3. Verhit margarine in een koekenpan en bak de kipfilet goudbruin en gaar. Roerbak de paprika kort mee. Voeg het water en de inhoud van het zakje Burritos-kruidenmix toe en breng het geheel aan de kook. Laat 2-3 minuten zachtjes doorkoken. 

  4. Verwarm de wraps 20 seconden in de magnetron (600 Watt) of verpak de wraps in aluminiumfolie. 

  5. Bestrijk de warme wraps met ongeveer 1/5 deel van de Burritos-saus, beleg het midden met het kipmengsel, de reepjes sla, stukjes tomaten en vouw de Burritos dicht. 

  6. Leg de Burritos in de ovenschaal en bestrooi met geraspte kaas. Gratineer 8 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer de Burritos en de saus apart.

Ook een goed idee: Mexicaanse burritos uit de oven

Geen zin in burritos maar wel in de Mexicaanse keuken? Probeer dan zeker eens deze Mexicaanse visschotel.

Lees ook: 6x op wereldreis

Lees ook: Eindelijk antwoord op de vraag: "Wat eten we vandaag?"

Bron: Knorr

Misschien vind je dit ook wel lekker!