Caesarsalade met gegrilde kip

Caesarsalade met gegrilde kip

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Caesarsalade met gegrilde kip

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 krop bindsla (Romeinse sla)
    • 75 g Parmezaanse kaas
    • 4 boterhammen (casino)
    • 4 el Calvé dressing (Caesar)
    • 300 g kipfilet
    • 4 el olijfolie
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Trek de bladeren van de bindsla los en was ze. Laat goed uitlekken in een vergiet. Rasp met een grove rasp de Parmezaanse kaas. 

  3. Snijd de boterhammen in blokjes, besprenkel ze met olijfolie en wat zout en peper. Leg ze op een bakplaat en bak ze in 8 minuten goudbruin.

  4. Snijd de kipfilet overlangs doormidden in dunne plakken. Vet ze in met olie. Verwarm een grillpan en gril de kipfilet ca. 4 minuten per kant.
  5. Scheur de salade boven een schaal en meng met de kaas en croutons. Breng op smaak met de dressing en verdeel over de borden. Leg bovenop de salade stukjes gegrilde kipfilet.

Bron: Calvé

Misschien vind je dit ook wel lekker!