Cajunvis met zoete wortelsalade

Cajunvis met zoete wortelsalade

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Cajunvis met zoete wortelsalade

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 3 el rozijnen
    • 1 kg vastkokende aardappelen (schoongeboend)
    • 25 g margarine
    • 1 ui (in ringen)
    • 2 el halvanaise
    • 300 g worteljulienne (koelvers)
    • 1 blik (à 300 gr) mais (uitgelekt)
    • 4 tilapiafilets
    • 2 el gorgonzola
    • 1 el sinaasappelsap
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Snijd de aardappelen in stukken en kook ze met schil in een bodem water met zout in 20 minuten gaar.

  2. Bestrooi de visfilets met de cajunkruiden. Smelt in een koekenpan de boter. Bak de cajunfilets in 3 minuten per kant gaar.

  3. Roer het sinaasappelsap door de halvanaise. Meng de wortel met de maïs, de ui, de rozijnen, de dressing en zout en peper naar smaak.

  4. Leg de tilapiafilet op 4 borden. Schep er de aardappelen bij en serveer met de wortelsalade.