Cannelloni met verse zalm en spinazie

Cannelloni met verse zalm en spinazie

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Cannelloni met verse zalm en spinazie

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 8 zalmfilets (+/- 80g per stuk)
    • 2 bollen mozzarella
    • peper en zout
    • 300 ml
    • 2 el
    • 200 g verse bladspinazie
    • 40 g
    • 8 lasagnevellen
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de zalm en dep ’m droog.

  2. Spoel de spinazie een paar keer in ruim water en laat uitlekken. Stoof de spinazie kort in een beetje boter en schep uit de pan. Laat goed uitlekken. Vang het kookvocht op. Voeg de room er aan toe, laat even doorkoken en roer er de geraspte kaas door. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Kook de lasagnevellen 5 minuten in lichtgezouten water tot ze beetgaar zijn. Laat ze drogen op een keukendoek. Laat de mozzarella uitlekken en snijd in plakjes. 

  4. Leg op elk lasagnevel een stukje zalm en verdeel er de goed uitgelekte spinazie over. Rol op en leg in een ingevette ovenschaal. Overgiet met de roomsaus en verdeel er plakjes mozzarella over. Kruid met peper en zout.
  5. Zet de lasagne 30 minuten in de oven op 180 °C tot de kaas gesmolten is.

  6. Aantal kcal: 540 p.p.

Misschien vind je dit ook wel lekker!