Cappuccino van witlof met chips van Parmaham

Cappuccino van witlof met chips van Parmaham

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Cappuccino van witlof met chips van Parmaham

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 plakjes verkruimelde Parmaham (1 uur gedroogd in de oven op 100 graden)
    • 1 l Knorr groente- of kippenbouillon
    • 4 el (of melkschuim)
    • 2 sjalotjes
    • 4 stronken witlof
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Stoof de witlof en de sjalotten bijna gaar in een beetje olijfolie en blus af met de bouillon. Breng aan de kook en laat zachtjes koken tot de witlof helemaal gaar is.

  2. Mix de soep mooi glad en breng op smaak met peper en zout. 

  3. Verdeel de soep over kleine kopjes en schep er een lepel Blue Band Finesse of melkschuim op. Werk af met de chips van Parmaham.

Misschien vind je dit ook wel lekker!