Cappuccinocake met snoepjes

Cappuccinocake met snoepjes

Ik heb alle tijd Makkelijk Goedkoop

Cappuccinocake met snoepjes

Ingrediënten voor 1 personen
  • Ingrediënten

    • 200 g pure chocolade
    • 200 g margarine
    • 4 eieren
    • 200 g
    • 1 zakje vanillesuiker
    • suikerparel (en/of bessensnoepjes, truffels, minipralines...)
    • 200 g
    • 150 ml
    • 50 ml
Meer dan 1 uur

Bereiding

  1. Klop in een grote kom de margarine met de suiker en de vanillesuiker wit en schuimig.

  2. Verwarm de oven voor op 175ºC. Splits de eieren. Roer de dooiers één voor één door het suikermengsel. Zeef de bloem en doe het erbij. Voeg de koffie toe. Klop de eiwitten stijf en spatel ze erdoor.

  3. Vet een tulbandvorm in en bestuif met bloem. Giet het beslag erin en zet 50 minuten in de oven. Controleer met een prikker of de cake gaar is: de prikker moet er droog weer uitkomen. Stort de taart op een rooster en laat afkoelen.

  4. Verwarm de room met de chocolade (au bain-marie of in de magnetron) en roer tot een glad glazuur. Bestrijk de cake ermee. Werk af met de snoepjes.