Ceviche van zeebaars

Ceviche van zeebaars

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Ceviche van zeebaars

Ingrediënten voor 4 personen
    • 400 g baarsfilets (gefileerd en ontveld)
    • 8 blaadjes
    • 8 blaadjes
    • 8 blaadjes
    • dille
    • 6 el
    • peper en zout
    • 2 chilipepers
    • 120 g kerstomaten (rode of gele, gehalveerd)
    • 2 lente-uien (fijngesneden)
Minder dan 30 minuten + marineren

  1. Snijd de zeebaars in fijne plakjes en zet ze koud. Meng het limoensap met de lente-uitjes.

  2. Breng het mengsel op smaak met peper en zout en giet dit mengsel een halfuur voor het serveren over de vis.

  3. Werk af met de kerstomaten, de pepertjes en de rest van de kruiden.

Misschien vind je dit ook wel lekker!