Champignon pasta

Champignon pasta

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Champignon pasta

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 el Calvé Licht & Romig
    • 350 g penne pasta
    • 3 el (fijngeknipt)
    • 1 ui (gesnipperd)
    • 1 tl zwarte peper
    • 125 ml
    • 300 g champignons (in stukjes gesneden)
    • 2 el Blue Band Vloeibaar
    • 4 el Parmezaanse kaas (geraspt)
    • 250 g cherrytomaten (gehalveerd)
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking al dente.
  2. Verhit de vloeibare margarine in een antiaanbakpan en bak hierin de ui met de champignons bruin. Meng de melk met Calvé Licht & Romig en voeg dit bij de champignons.

  3. Voeg de tomaten toe en verhit de saus door en door. Breng op smaak met peper.

  4. Roer de pasta door de saus. Serveer met de peterselie en de kaas. 

Misschien vind je dit ook wel lekker!