Champignon-roomschnitzeltjes met rösti

Champignon-roomschnitzeltjes met rösti

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Champignon-roomschnitzeltjes met rösti

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 ui (gesnipperd)
    • 1 krop sla
    • 1 zak rösti (uit de diepvries)
    • 150 ml (Tip: Blue Band Finesse voor Koken)
    • 6 el Becel Olie Blend
    • zout en peper
    • 250 g champignons (in plakjes)
    • 500 g varkensschnitzel (in 8 stukken)
    • 100 ml droge witte wijn
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verhit in een koekenpan 1,5 eetlepel olie en bak de rösti in 10 tot 15 minuten goudbruin en gaar.

  2. Verhit in een andere koekenpan 1,5 eetlepel olie. Bestrooi de schnitzels met zout en peper en bak het vlees bruin aan. Haal ze uit de pan.

  3. Fruit de ui in het bakvet. Bak de champignons 4 minuten mee. Voeg de wijn en de kookroom toe en roer het glad. Leg de schnitzels in de saus en verwarm nog 4 minuten door. 

  4. Maak intussen de sla schoon en maak aan met de resterende 3 eetlepels olie, zout en peper.

  5. Verdeel de schnitzels met de rösti over 4 borden en serveer met de kropsla.

Misschien vind je dit ook wel lekker!