Champignon pannenkoek met salade

Champignon pannenkoek met salade

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Champignon pannenkoek met salade

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 800 ml
    • 1 rode ui (gesnipperd)
    • 4 el Blue Band Iedere Dag
    • 3 el olijfolie
    • 100 g groene salade
    • 250 g cherrytomaatjes (in partjes)
    • 400 g champingons (in plakjes)
    • 2 eieren
    • 400 g pannenkoekenmix meergranen
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Klop een glad beslag van de pannenkoekenmix, de melk, het ei en zout en peper naar smaak. Meng eventueel 1 eetlepel gedroogde oregano door het beslag.

  2. Verhit in een koekenpan een scheutje olijfolie. Bak 1/8 van de champignons 2 minuten.

  3. Schep er 1/8 van het beslag over en bak de pannenkoek aan beide kanten goudbruin en gaar.
  4. Bak met de rest van het beslag en de champignons meer pannenkoeken. Gebruik ca. 4 eetlepels vloeibare margarine.

  5. Meng de salade met de ui, de tomaatjes en de olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.

  6. Leg de pannenkoeken op een schaal en serveer met de salade.

Misschien vind je dit ook wel lekker!