Chili con carne met kleurige groenten

Chili con carne met kleurige groenten

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Chili con carne met kleurige groenten

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 ui
    • 1 blik maiskorrels (200 g)
    • 1 blik rode kidneybonen (400 g)
    • 2 el Blue Band Vloeibaar
    • 1 rode of groene paprika
    • 300 g rundergehakt
    • 1 zakje Knorr Natuurlijk Lekker! Mix voor chili con carne
    • 100 ml zure room (of Turkse yoghurt)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Pel en snipper de ui. Laat de mais en de kidneybonen goed uitlekken. Verwijder de zaadjes uit de paprika en snijd de rest in stukjes.

  2. Verhit de vloeibare margarine in een braadpan en bak het gehakt met de ui al omscheppend bruin.
  3. Voeg 350 ml water en de inhoud van het zakje kruidenmix toe, breng alles aan de kook en laat 5 minuten op een laag vuur sudderen.
  4. Voeg de paprika met de mais en de bonen toe en laat nog 5 minuten zachtjes koken. Gaat je voorkeur uit naar wat minder knapperige paprika? Kook dan nog 5 minuten extra. 

  5. Serveer de chili con carne met de zure room of yoghurt.

Bron: Knorr

Misschien vind je dit ook wel lekker!