Chili sin carne met avocado en maisbrood

Chili sin carne met avocado en maisbrood

Snel klaar Erg makkelijk Goedkoop

Chili sin carne met avocado en maisbrood

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 el Blue Band Vloeibaar
    • 2 uien (gesnipperd)
    • 2 teentjes (fijngehakt)
    • 1 el Mexicaanse of Cajun kruidenmix
    • 1 blik chilibonen (400 g)
    • 1 blik kidneyboon (400 g, uitgelekt)
    • 1 blik mais (300 g, uitgelekt)
    • 1 blik tomatenblokjes op sap (400 g)
    • 4 el crème fraîche
    • 2 avocado’s (schil en pit verwijderd en in blokjes gesneden)
    • 1 maisbrood (eventueel, voor erbij)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verhit wat vloeibare margarine in een braadpan en fruit de uisnippers en de knoflook.
  2. Voeg de kruidenmix, de chilibonen, de kidneybonen, de mais en de tomaatblokjes uit blik toe. Verwarm enkele minuten op laag vuur.
  3. Breng op smaak met zout en peper en serveer met een dot crème fraîche en avocadoblokjes. Lekker met maisbrood.

Misschien vind je dit ook wel lekker!