Chinese fondue

Chinese fondue

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Chinese fondue

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • sojasaus
    • 300 g kipfilets (in blokjes)
    • 2 teentjes (fijngesneden)
    • 2 el Conimex wokolie
    • 1 rode paprika (in blokjes)
    • 100 g asperges
    • 150 g Conimex Chinese eiermie
    • 1 l kippenbouillon
    • 1 stengel citroengras (sereh, fijngesneden)
    • 200 g peultjes
    • 300 g tilapiafilets (in blokjes)
    • 2 cm gemberwortels (in plakjes)
    • 1 rode peper (in reepjes)
    • 200 g garnalen
    • 300 g broccoli
    • bosje koriander (fijngehakt)
    • 2 el
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verhit in een (soep)pan de olie. Fruit de knoflook, de gember, de peper en het citroengras.
  2. Schenk de bouillon erbij en breng aan de kook. Laat de bouillon op laag vuur 10 minuten trekken.

  3. Kook ondertussen de eiermie volgens de aanwijzingen en spoel daarna koud af.

  4. Breng de bouillon op smaak met sojasaus en limoensap. Voeg de koriander toe en schenk de bouillon in de fonduepan.
  5. Gaar de kip, vis en groenten in de bouillon. Verdeel tot slot de eiermie over de kommen en schenk er de bouillon bij.

  6. Tip: serveer met een dip van 3 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel honing, ringetjes rode peper, limoensap en sesamzaad naar smaak.

Misschien vind je dit ook wel lekker!