Chinese na­si met pan­gasi­us en gem­ber

Chinese na­si met pan­gasi­us en gem­ber

Mag even duren Makkelijk Iets duurder

Chinese na­si met pan­gasi­us en gem­ber

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 350 g (witte)
    • 300 g pangasiusfilets (in stukjes)
    • 2 teentjes
    • 4 el (manis Conimex)
    • 1 pakje Knorr nasi met oosterse kruiden en groenten
    • 2 el zonnebloemolie
    • 1 zak Chinese roerbakmix
    • 3 cm
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen. Bestrooi de vis met peper en zout. Snijd de gember in dunne plakjes.
  2. Verhit de olie in een wok. Roerbak hierin voorzichtig de vis 5 minuten. Neem uit de wok en houd warm. Roerbak de groenten, gember en knoflook 5 minuten. Voeg 150 ml water, de inhoud van het zakje maaltijdmix en ketjap toe en bak 3 minuten mee.

  3. Voeg de rijst toe en verwarm het geheel. Schep op het laatste moment de vis er voorzichtig door. Schep de Chinese nasi op 4 borden.

Misschien vind je dit ook wel lekker!