Chipolataspiesje met groene rijstsalade

Chipolataspiesje met groene rijstsalade

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Chipolataspiesje met groene rijstsalade

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 metalen spiesen
    • 1 ui (gesnipperd)
    • 1 komkommer (in blokjes)
    • 8 chipolataworstjes
    • 3 stengels bleekselderij (in boogjes)
    • 225 g doperwten (diepvries) ontdooid
    • 3 el yoghurtmayonaise
    • 300 g
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen.
  2. Snijd de worstjes in stukjes van 2 cm en rijg ze aan de spiesen. Verhit een grillpan of steek de barbecue aan. Gril de worstjes in 5 minuten bruin en gaar.

  3. Giet intussen de rijst af en spoel onder stromend water koud. Meng er de ui, de komkommer, de bleekselderij en de erwten door. Schep er de mayonaise met zout en peper naar smaak door.

  4. Leg de spiesjes op een schaal en serveer met de rijstsalade. Lekker met stokbrood.