Chocolade muffins

Chocolade muffins

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Chocolade muffins

Ingrediënten voor 12 personen
  • Ingrediënten

    • 100 g
    • 200 ml Blue Band Vloeibaar met roombotersmaak
    • 300 g
    • 4 eieren
    • 1 zakje vanillesuiker
    • 300 g
    • 75 g
    • 1 zakje bakpoeder
  • Extra benodigdheden:

    • bakvormpjes of muffinvormpjes
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor tot 190 °C. Zet de papieren muffincups in de vorm. Hak de chocolade in stukjes.
  2. Klop de margarine met de suiker en de vanillesuiker met een mixer met gardes lichtgeel en romig. Voeg een voor een de eieren toe en klop telkens goed door.
  3. Zeef de bloem met het cacaopoeder, de bakpoeder en een mespunt zout boven de kom en spatel het met de gehakte chocolade door het eimengsel. Vul de muffincups ermee.
  4. Bak de muffins in de voorverwarmde oven in ca. 20 minuten gaar. De muffins zijn gaar als een ingestoken satéstokje er droog uit komt.