Chocolade pannenkoeken

Chocolade pannenkoeken

Mag even duren Erg makkelijk Iets duurder

Chocolade pannenkoeken

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 rijpe banaan
    • 200 g
    • 1 ei
    • 300 ml chocolademelk
    • 1 el Blue Band Iedere Dag
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Prak de banaan fijn met een vork en houd dit even apart.

  2. Zeef de bloem in een kom, maak een kuiltje in het midden en breek het ei erboven. Schenk beetje bij beetje de chocolademelk erbij en roer met en garde tot een glad beslag zonder klontjes. Het beslag blijft een beetje dik. Roer ook de vloeibare margarine en de geprakte banaan erdoor.

  3. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kleine pannenkoeken van het beslag. Bak de pannenkoekjes 2-3 minuten per kant.

  4. Houd de chocolade pannenkoeken warm op een bord op een pan met kokend water waarop een omgekeerd schoteltje is gelegd. Ga door tot al het beslag is opgebruikt. Serveer de pannenkoeken met stroop en extra plakjes banaan.

Misschien vind je dit ook wel lekker!