Chocolademacarons

Chocolademacarons

Snel klaar Iets moeilijker Goedkoop

Chocolademacarons

Ingrediënten voor 30 personen
  • Ingrediënten

    • 90 g eiwitten (ongeveer 3 eiwitten)
    • 250 g
    • 125 g
    • 1 el cacaopoeder
    • 75 g
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 160 °C.

  2. Klop de eiwitten zacht op. Voeg de poedersuiker toe en klop verder op.

  3. Spatel het amandelpoeder door de eiwitten en de suiker.

  4. Beleg 2 bakplaten met bakpapier. Vul een spuitzak met het deeg en spuit kleine rondjes op het bakpapier. Laat even inzakken.

  5. Bestrooi met cacaopoeder (dit gaat het beste met een zeefje).

  6. Zet de macaronkoekjes 12 minuten in de oven. Laat vervolgens afkoelen.

  7. Smeer of spuit wat hazelnootpasta op de vlakke zijde van de koekjes en druk de andere helft er dan voorzichtig tegenaan.