Chocoladetaart

Chocoladetaart

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Chocoladetaart

Ingrediënten voor 12 personen
  • Ingrediënten

    • 3 el
    • 200 g Blue Band voor Koken, Bakken en Braden
    • 200 g (extra bittere)
    • 100 g
    • 5 eieren
    • 1 ingevette springvorm ø 24 cm
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Bestuif de vorm met 1 eetlepel bloem.
  2. Smelt de margarine in een ruime pan op een laag vuur. Breek de chocolade in stukjes, voeg ze aan de gesmolten margarine toe en roer goed door. 

  3. Neem als de chocolade bijna helemaal gesmolten is de pan van het vuur. Roer de suiker en 2 eetlepels van de bloem erdoor. 

  4. Voeg een voor een de losgeklopte eieren toe en roer (niet kloppen) telkens goed door.

  5. Schenk het mengsel in de taartvorm en bak de chocoladetaart 15 minuten (niet langer) in de voorverwarmde oven. 

  6. Serveer met vers fruit en geklopte slagroom.

Deze chocolade taart is op elk moment een succes. Lekker met vers fruit en een toef slagroom. Heerlijk voor bij een High Tea.

Misschien vind je dit ook wel lekker!