Ciabatta met rodekool

Ciabatta met rodekool

Ik heb alle tijd Makkelijk Goedkoop

Ciabatta met rodekool

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 250 g witte kool
    • 250 g rodekolen
    • 150 ml
    • 1 tl suiker
    • 2 el
    • 2 augurken
    • 2 el Calvé mayonaise
    • 1 ciabatta
    • 2 el walnoten (gehakt)
    • 2 el (gehakt)
    • peper
    • zout
    • 3 el
Meer dan 1 uur

Bereiding

  1. Maak beide koolsoorten schoon en snijd of schaaf ze in fijne sliertjes. Meng ze door elkaar.

  2. Verwarm de groentebouillon en los de suiker en een snuifje zout er in op. Giet het mengsel over de kool. Voeg de witte wijnazijn toe en meng goed. Dek af en laat 1 uur marineren. Giet het teveel aan vocht af.

  3. Snijd de augurken in plakjes. Roer ze samen met de mayonaise en de yoghurt door de kool. Breng op smaak met peper en zout en laat weer 30 minuten marineren.

  4.  Snijd de ciabatta in broodjes en beleg ze met de salade. Werk af met de walnoten en de dille.

Misschien vind je dit ook wel lekker!