Cordon bleu met komkommersalade

Cordon bleu met komkommersalade

Mag even duren Makkelijk Iets duurder

Cordon bleu met komkommersalade

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 ongepaneerde snitzels
    • 2 komkommers
    • 1 kg kruimige aardappelen
    • 4 cocktailprikkers
    • 2 eieren (losgeklopt)
    • 2 plakjes jonge kaas
    • 5 el olijfolie
    • 3 el knoflookdressing
    • 2 plakjes slagersham
    • 100 g
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Kook de aardappelen in water met zout in 15 minuten gaar. Halveer de plakjes ham en kaas. Leg de ham en de kaas op de ene helft van het vlees, klap dubbel en steek vast met een cocktailprikker.

  2. Haal het vlees door het ei en door het paneermeel. Herhaal dit nog een keer.

  3. Schaaf de komkommers en maak ze aan met de dressing. Giet de aardappelen af.

  4. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie. Bak de aardappelen in 6-8 minuten goudbruin en krokant.

  5. Verhit in een koekenpan 3 eetlepels olijfolie. Bak de cordon bleus in 2-3 minuten per kant bruin en gaar. Serveer ze met de aardappelen en de komkommersalade.

Misschien vind je dit ook wel lekker!