Courgettepasta met bacon

Courgettepasta met bacon

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Courgettepasta met bacon

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 200 g zachte geitenkaas (in blokjes)
    • 125 ml (BB finesse voor koken)
    • 300 g penne pasta
    • 2 el tijmblaadjes
    • 125 g (vleeswaren)
    • 1 el pijnboompitten
    • 4 el olijfolie
    • 2 courgettes (in blokjes)
    • 2 tenen knoflook (geperst)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de penne in ruim water met zout volgens de aanwijzingen beetgaar.
  2. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Schud ze op een bord.
  3. Verhit in de koekenpan 2 eetlepels olijfolie. Bak de bacon krokant uit. Neem de bacon uit de pan.

  4. Voeg de resterende 2 eetlepels olijfolie toe. Fruit de knoflook. Bak de courgette in 5 minuten beetgaar. Voeg de kookroom toe.

  5. Giet de pasta af en meng door de courgette. Schep er de geitenkaas met de tijm en zout en peper naar smaak door.
  6. Verdeel de pasta over 4 diepe borden. Leg de bacon op de pasta en strooi er de geroosterde pijnboompitten over.

Misschien vind je dit ook wel lekker!