Courgettewrap met kidneybonen en avocadosalsa

Courgettewrap met kidneybonen en avocadosalsa

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Courgettewrap met kidneybonen en avocadosalsa

Ingrediënten voor 2 personen
  • Ingrediënten

    • 2 volkoren tortillas
    • 1 avocado
    • 1 limoen
    • 2 el (30+)
    • 1 rode ui
    • 1 el Becel Olieblend
    • 1 tl chilipoeder
    • 2 tl komijnzaad
    • 160 g rode kidneybonen
    • 150 g courgettes
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Snijd de courgettes in kleine stukjes. Laat de bonen uitlekken. Verwarm de olie in een hapjespan of wok.

  2. Bak het komijnzaad 2 minuten. Schep 1 theelepel in een kommetje en bewaar het. Voeg de courgetteblokjes en een halve theelepel chilipoeder aan de rest van het komijnzaad in de pan toe en bak alles 3 minuten. Voeg de kidneybonen toe en verwarm alles vervolgens 5 minuten.

  3. Pel en snijd ondertussen de ui in smalle partjes. Rasp de schil van de limoen boven het kommetje met de komijn. Halveer en pers de limoen erboven uit. Verwijder de avocadoschil, halveer en verwijder de pit. Snijd de avocado in stukjes en meng het vervolgens met het komijnmengsel en de ui in het kommetje. Goed mengen.

  4. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg ze op 2 bordjes. Schep het courgette-bonenmengsel er in het midden op. Strooi de kaas erover en vouw de courgettewraps dicht.

  5. Schep de avocadosalsa ernaast.
  6. Aantal kcal: 515 p.p.

Bron: Becel