Couscous met gehaktspies

Couscous met gehaktspies

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Couscous met gehaktspies

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 tl kaneel
    • 1 teen knoflook (geperst)
    • Calvé knoflooksaus
    • 2 blikken kikkererwten (à 400 g)
    • 1 winterpeen (halve plakjes)
    • 300 g
    • 3 el (fijngehakt)
    • 4 el olijfolie
    • 2 tl gemalen komijn
    • 300 g
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Maak het gehakt aan met de knoflook, kaneel en zout en peper naar smaak. Vorm er vier worstjes van en steek er een prikker door.

  2. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie en bak de gehaktspiesen in 10-12 minuten bruin en gaar. 

  3. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  4. Verhit in een hapjespan de laatste 2 eetlepels olijfolie en bak de wortel 5 minuten.

  5. Bak de kikkererwten met de komijn 1 minuut mee. Schep de couscous met de munt en zout en peper naar smaak erdoor. Serveer met de gehaktspies en de knoflooksaus.

Misschien vind je dit ook wel lekker!