Couscous salade met gerookte zalm

Couscous salade met gerookte zalm

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Couscous salade met gerookte zalm

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 el
    • 1 ui
    • 1 courgette (in plakjes van ca. 1 cm)
    • 2 el Blue Band Vloeibaar
    • 185 g artisjokharten
    • 250 g doperwten
    • 4 stengels bleekselderij (in dunne boogjes)
    • 250 g
    • 4 el olijfolie
    • 1 el limoensap
    • 200 g gerookte zalm
    • 2 knoflooktenen
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Meng in een ovenschaal de uitgeperste knoflook in de vloeibare margarine.
  2. Meng de courgette door de knoflookmargarine en rooster de courgette 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 °C.

  3. Schep tussentijds tweemaal om en laat de doperwtjes ontdooien.

  4. Spoel de artisjokharten af en snijd ze in vieren.
  5. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  6. Klop een dressing van de olie, het limoensap en peper en zout naar smaak.
  7. Schep alle groenten, de dressing en de zalm erdoor en bestrooi met de bieslook.

Misschien vind je dit ook wel lekker!