Curry Lemongrass & Chilinoedels met baby mais

Curry Lemongrass & Chilinoedels met baby mais

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Curry Lemongrass & Chilinoedels met baby mais

Ingrediënten voor 2 personen
  • Ingrediënten

    • 200 g baby mais
    • 1 prei
    • 150 g geschrapte worteltjes
    • 40 g ongezouten cashewnoten
    • 3 takjes verse munt of koriander
    • 2 el Conimex wokolie
    • 1 pakje Conimex Wok noedels Kant en Klaar (2 porties)
    • 1 zakje Conimex Curry Lemongrass & Chili Wok Paste
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de verse baby mais 3 minuten in kokend water. Giet ze af in een vergiet en laat goed uitlekken. (Spoel de baby mais uit blik af met koud water en laat ze goed uitlekken.)

  2. Snijd de prei in reepjes en de worteltjes in schuine dunne plakjes. Hak de cashewnoten grof. Pluk de blaadjes van de munt of koriander.

  3. Verwarm een wok op hoog vuur, schenk er ca. 2 eetlepels wokolie in en wok de baby mais en wortel 3 minuten. Voeg de prei toe en roerbak 3 minuten. Zet het vuur laag.

  4. Voeg de Wok Paste en de noedels toe, meng alles door elkaar en warm nog even door. Schep de cashewnoten en de helft van de kruiden erdoor. Verdeel de noedels over 2 grote kommen of diepe borden. Strooi de rest van de kruiden erover.

Lekker vegetarisch recept met noodles, worteltjes, prei en cashewnoten. Een snel makkelijk recept, kruidig op smaak gebracht met de Conimex Curry Lemongrass & Chili Wok Paste. Kijk voor meer wok recepten op www.conimex.nl

Bron: Conimex