Hollandse Aubergineschotel

Hollandse Aubergineschotel

Mag even duren Erg makkelijk Goedkoop

Hollandse Aubergineschotel

Ingrediënten voor 2 personen
  • Ingrediënten

    • 1 teen knoflook (in plakjes)
    • 1 scheut halfvolle melk
    • 1 aubergine
    • 1 ei
    • 3 bosuitjes in ringetjes
    • 1 el geraspte kaas 30+
    • 1 eetlepel tomatenpuree
    • 1 el olijfolie
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de aubergine in plakken en besmeer deze met olijfolie en bestrooi ze met peper en zout. 

  2. Leg de plakken in een ovenschaaltje. Besmeer de plakken met de tomatenpuree. 

  3. Klop het ei met een scheutje melk los in een kom. Strooi de bosui en knoflook door het eimengsel en giet het over de schotel. 

  4. Beleg het mengsel met de overige plakken aubergine. Bestrooi de bovenkant met de geraspte kaas. Zet de schaal 25 minuten in de oven.

Misschien vind je dit ook wel lekker!