Dichte hazelnoot-appeltaartjes

Dichte hazelnoot-appeltaartjes

Mag even duren Makkelijk Iets duurder

Dichte hazelnoot-appeltaartjes

Ingrediënten voor 8 personen
    • 75 g Blue Band Cake & Koekjes
    • 75 g
    • 2 eieren
    • 75 g hazelnoten (gemalen)
    • 2 appels (geschild)
    • 9 plakjes (ontdooit)
Tussen 30 minuten en 1 uur

  1. Verwarm de oven voor op 210ºC. 

  2. Klop de zachte Blue Band Cake & Koekjes met de suiker. Voeg 1 ei, de gemalen hazelnoten of amandelen en de geschilde appels in stukjes toe. 

  3. Leg het ontdooide bladerdeeg op elkaar en rol ze uit tot een dunne cirkel. Steek hieruit 16 cirkels van 6 cm doorsnede. 

  4. Verdeel het appelmengsel over 8 deegcirkels, laat daarbij de randen vrij. Dek de vulling af met de andere deegcirkels en druk de randen goed op elkaar met een vork.

  5. Klop 1 ei los en bestrijk hiermee het deeg. Bak de taartjes 20-25 minuten.
  6. Ca. 445 kcal per stuk.