Doperwtenrisotto met tonijnfilet

Doperwtenrisotto met tonijnfilet

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Doperwtenrisotto met tonijnfilet

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 10 dl
    • 1 ui
    • 4 tonijnfilets
    • 1 el Blue Band Finesse voor Verrijken
    • 75 g geraspte oude kaas (of Parmezaanse kaas)
    • 450 g diepvries doperwten
    • 250 g
    • 3 el Blue Band Vloeibaar
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Pel en snipper het uitje en fruit de uisnippers 2 minuten in wat vloeibare margarine en strooi dan de risottorijst in de pan. Roer tot alle korrels met een dun laagje margarine bedekt zijn en schenk dan ongeveer 2 dl bouillon in de pan. Blijf roeren tot alle vocht is opgenomen en voeg dan weer wat bouillon toe.

  2. Herhaal dit tot alle bouillon gebruikt is. Voeg met de laatste scheut bouillon ook de diepvrieserwtjes toe en laat ze ca. 4 minuten meekoken. Bak ondertussen de tonijnfilets in 3 à 4 minuten bruin van buiten maar nog rosé van binnen.

  3. Schep, als alle vocht is opgenomen door de rijst en de doperwten gaar zijn, de Finesse voor Verrijken door de risotto. Strooi er vlak voor het serveren royaal geraspte kaas over.

  4. Aantal kcal: ca. 460 p.p.

Misschien vind je dit ook wel lekker!