Dukkahdip met rauwkost

Dukkahdip met rauwkost

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Dukkahdip met rauwkost

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 el Becel Olie Blend
    • 75 g bloemkoolroosjes
    • 75 g bleekselderij
    • 75 g bospeen
    • 0.25 g gemalen komijn (djinten)
    • 0.25 tl gemalen koriander (ketoembar)
    • 10 g
    • 10 g hazelnoten
    • 1 tl sesamzaad
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Rooster de hazelnoten met het sesamzaad, havermout, de koriander, de komijn en peper naar smaak door elkaar.

  2. Doe de dukkah in een klein kommetje.
  3. Schenk de olie in een klein kommetje.

  4. Schrap de worteltjes en maak de bleekselderij schoon.
  5. Snijd ze in de lengte in dunne repen.
  6. Leg de wortel, de bleekselderij en de bloemkoolroosjes op een schaaltje.
  7. Zet de dukkah en de olie erbij.
  8. Dip de groenten in de olie en vervolgens in de dukkah.
Bron: Becel

Misschien vind je dit ook wel lekker!