Eenpanspasta - Romige spaghetti met doperwtjes

Eenpanspasta - Romige spaghetti met doperwtjes

Snel klaar Erg makkelijk Goedkoop

Eenpanspasta - Romige spaghetti met doperwtjes

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 500 ml Blue Band Finesse voor Koken (Light)
    • 750 ml
    • 500 g broccoli (met stronk, of 300 g in roosjes)
    • 1 ui
    • 300 g spaghetti
    • 300 g diepvries doperwten
    • 1 handvol basilicumblaadjes
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Schenk de kookroom en de bouillon in een (soep)pan. Roer goed en breng afgedekt aan de kook (pas op voor overkoken).
  2. Maak intussen de broccoli schoon en verdeel in roosjes. Pel en snipper de ui. 

  3. Laat de spaghetti zacht worden in de kokende bouillon. Voeg de broccoli, de ui en de bevroren doperwten toe. Breng de bouillon opnieuw aan de kook en draai het vuur dan lager. Laat nog een paar minuten koken tot de spaghetti beetgaar is; roer af en toe in de pan.

  4. Verdeel de pasta over 4 warme diepe borden. Strooi er de basilicumblaadjes over (scheur grote blaadjes eerst in stukken).

Misschien vind je dit ook wel lekker!