Enchiladas met vis

Enchiladas met vis

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Enchiladas met vis

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 100 g geraspte jonge kaas
    • 1 groene paprika
    • 1 beker crème fraîche
    • 8 stuks tortilla wraps
    • 1 blik tomatenblokjes uit blik
    • 1 blik refried beans
    • 2 el zonnebloemolie
    • 400 g pangasiusfilets
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC.

  2. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de paprika 2 minuten. Schep er de refried beans en de tomatenblokjes door en verwarm nog 4-5 minuten tot er een dikke saus ontstaat. 

  3. Schep de vis door de saus. Verwarm de wraps. 

  4. Breng de saus op smaak met zout en peper en verdeel over de wraps. Rol op en leg ze in de ovenschaal. 

  5. Meng de crème fraîche met de kaas en zout en peper naar smaak. Bestrijk de tortilla's met het crème fraîche mengsel.

  6. Bak de enchiladas ca. 15 minuten in de voorverwarmde oven.

Misschien vind je dit ook wel lekker!