Esther's spaghetti met venkel- tomatensaus

Esther's spaghetti met venkel- tomatensaus

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Esther's spaghetti met venkel- tomatensaus

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 400 g spaghetti
    • 4 el Parmezaanse kaas
    • tomatenblokjes uit blik
    • 1 ui
    • 1 venkelknol
    • 2 el groene pesto
    • 1 pak passata di pomodoro
    • 1 winterpeen
    • 1 blokje groentebouillon
    • 2 el olijfolie
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Snijd de ui, peen en venkel fijn.
  2. Verwarm twee eetlepels olie in een pan en bak de groenten op 5 minuten laag vuur.
  3. Voeg de passata, de tomatenblokjes en het groentenbouillon blokje toe.
  4. Laat 15 minuten op zacht vuur gaar pruttelen.
  5. Kook ondertussen de spaghetti in gezouten water.
  6. Maak de saus af door van het vuur af de pesto erdoor te roeren en doe er naar smaak peper bij.
  7. Roer de spaghetti door de saus en doe op ieder bord een eetlepel Parmezaan.

Misschien vind je dit ook wel lekker!