Farfalle met auberginesaus

Farfalle met auberginesaus

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Farfalle met auberginesaus

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 aubergines
    • 470 g pot sugo verdure (pastasaus met paprika en aubergine)
    • 1 rode ui
    • 300 g
    • 4 el gemalen Parmezaanse kaas
    • 300 g farfalle pasta
    • 4 el olijfolie
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Maak de aubergines schoon en snijd in blokjes. Pel de ui en snipper deze. 

  2. Verhit de olie in een braadpan en bak de aubergine en ui ca. 3 minuten. Voeg het gehakt toe en bak ca. 5 minuten mee. Voeg vervolgens de pastasaus toe en laat het geheel ca. 10 minuten zachtjes stoven. Giet de pasta af en verdeel over 4 borden. Serveer de pasta met de auberginesaus en Parmezaanse kaas.