Farfalle met salami, paprika en courgette

Farfalle met salami, paprika en courgette

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Farfalle met salami, paprika en courgette

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 ui
    • 350 g (in blokjes)
    • 400 g Bertolli Pasta Farfalle
    • 1 zak Bertolli Pastasaus Pittig
    • 1 rode paprika
    • 1 courgette
    • 1 el Bertolli voor koken, bakken en roerbakken
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper de ui, snijd de rode paprika in repen en de courgette in halve plakjes.

  2. Verwarm de vloeibare margarine in een koekenpan en bak hierin de blokjes salami in 5 minuten krokant. Voeg vervolgens de ui, de rode paprika en de courgette toe. Roerbak het mengsel een paar minuten op hoog vuur.

  3. Zet het vuur lager en voeg de pastasaus toe. Laat het gerecht nog 10 minuten zachtjes pruttelen.
  4. Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop.

Een zalige pasta met salami, paprika en courgette. De Bertolli pasta farfalle geeft een leuk accent aan het geheel.

Misschien vind je dit ook wel lekker!