Filodeegtaartjes met rood fruit

Filodeegtaartjes met rood fruit

Mag even duren Makkelijk Iets duurder

Filodeegtaartjes met rood fruit

Ingrediënten voor 6 personen
    • 20 vellen
    • 75 g Blue Band Cake & Koekjes (gesmolten)
    • 60 g (gedroogd)
    • 600 g (aardbeien, frambozen, kersen, bramen, bessen)
    • 2 el
    • 2 el maizena
Tussen 30 minuten en 1 uur

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. 

  2. Bestrijk 20 vellen filodeeg van 18x18 cm dun met gesmolten Blue Band Cake & Koekjes.

  3. Beleg 6 ingevette vormpjes van 10 cm doorsnede elk met 3 plakjes deeg. Laat het deeg over de rand hangen. Strooi gedroogd broodkruim in de vormpjes.

  4. Meng rood fruit met de suiker en maïzena. Verdeel dit over de vormpjes. Vouw het deeg over de vulling. 

  5. Scheur 2 vellen filodeeg in repen en leg deze verkreukeld op de taartjes. Bestrooi de taartjes dun met suiker en bak ze 20-25 min.

  6. Ca. 260 kcal per stuk.