Frambozen chocoladegriesmeeltoetje

Frambozen chocoladegriesmeeltoetje

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Frambozen chocoladegriesmeeltoetje

Ingrediënten voor 15 personen
  • Ingrediënten

    • 750 ml halfvolle melk
    • 250 g Blue Band voor Koken, Bakken en Braden
    • 170 g suiker
    • 3 el cacaopoeder
    • 145 g griesmeel
    • 75 g geschaafde amandelen
    • 150 g frambozenjam
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Breng de melk met de margarine aan de kook. Voeg al roerende de suiker, de cacao en de griesmeel toe en breng opnieuw aan de kook. Kook 3 minuten op een laag vuur door. 

  2. Neem de pan van het vuur en schep er het amandelschaafsel door. Schenk de dikke pap in een met koud water omgespoelde vorm en laat het toetje in de koelkast opstijven.

  3. Verwarm de jam op een laag vuur. Snijd het griesmeeltoetje in 15 stukken en serveer met de warme frambozensaus.

Misschien vind je dit ook wel lekker!