Frambozenijs

Frambozenijs

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Frambozenijs

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 300 g frambozen (diepvries)
    • 4 el
    • 150 g Blue Band Finesse voor Verrijken (of Finesse Lactose vrij)
    • koekhoorntjes
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Doe de bevroren frambozen met de Finesse voor Verrijken en de honing in een hoge mengkom en pureer ze met een staafmixer, of gebruik een blender.

  2. Liever een lactose-vrij variant? Gebruik dan de Finesse Lactose vrij. Voeg dan wel iets meer bevroren fruit toe voor een stevigere structuur van het ijs.

  3. Schep de bolletjes frambozenijs in koekhoorntjes.

  4. Tip: maak ook eens ijs met verse frambozen. Maak de frambozen schoon. Leg ze op een met bakpapier bekleed dienblad of schaal en laat ze in ca. 2 uur bevriezen.

Misschien vind je dit ook wel lekker!