Frisse fusilli met gerookte zalm

Frisse fusilli met gerookte zalm

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Frisse fusilli met gerookte zalm

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 225 g gerookte zalm
    • 100 g Parmezaanse kaas
    • schil van 1 citroen
    • 125 ml crème fraîche
    • 375 g (bijvoorbeeld Fusilli)
    • 50 g margarine
    • 1 zakje jonge bladsla met rucola (à 75 g)
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Zet water op voor de pasta en kook de pasta beetgaar. Verwarm de borden voor.
  2. Smelt de boter voorzichtig en roer er dan op heel laag vuur de crème fraîche en citroenrasp door. Laat even sudderen tot de pasta klaar is.

  3. Giet de pasta af. Roer er snel eerst de citroensaus door, dan de zalm en ten slotte de rucola.
  4. Schep op de warme borden. Maal er peper over en geef de Parmezaanse kaas erbij.

Misschien vind je dit ook wel lekker!