Frisse risotto met komkommer

Frisse risotto met komkommer

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Frisse risotto met komkommer

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1.2 l (kip of groente)
    • 1 komkommer
    • 4 lente-uien
    • 4 el pesto's
    • 75 g oude boerenkaas
    • 500 g
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm in een pan de rijst met 2 eetlepels pesto op zacht vuur. Roer alles goed door elkaar.

  2. Voeg de kokende bouillon toe en roer goed. Laat de risotto afgedekt 20 minuten zachtjes koken.

  3. Doe dan de deksel van de pan en laat de risotto afgedekt met een doek nog 15 minuten uitdampen.

  4. Roer nog 2 eetlepels pesto door de risotto en voeg vervolgens de komkommer, lente-ui en de kaas toe.

  5. Verdeel de risotto over 4 borden en maak het gerecht af met wat stukjes lente-ui of verse kruiden. 

Misschien vind je dit ook wel lekker!