Frittata met kabeljauw en venkel

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Frittata met kabeljauw en venkel

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 600 g kabeljauwfilets
    • 1 ui
    • 4 eieren
    • 2 el
    • 2 el margarine
    • 1 venkel
    • 1 bosje bieslook
    • peper en zout
    • 1 dl room (Tip: Blue Band Finesse voor Koken)
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de over voor op 200 ºC.

  2. Snijd de vis in blokjes en kruid met peper en zout.
  3. Stoof de ui en de venkel glazig in de margarine. Schep ze in een ovenschaal. Verdeel de vis er over.
  4. Scheid de eieren. Klop de eiwitten stijf. Vermeng de dooiers met de room en de bloem.
  5. Spatel het eiwit door het mengsel en giet het over de vis. Bestrooi met bieslook en zet vervolgens 30 minuten in de oven.

Een frittata is ideaal om restjes groente in te verwerken. Met dit recept maak je in een handomdraai een heerlijke  groente frittata.

Lees ook: 8 redenen om vaker eieren te eten

Misschien vind je dit ook wel lekker!