Frittata met pesto, courgette en artisjokharten

Frittata met pesto, courgette en artisjokharten

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Frittata met pesto, courgette en artisjokharten

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 ui
    • 1 courgette
    • 4 el vloeibare margarine
    • 100 g artisjokharten (uit blik, uitgelekt)
    • 50 g Parmezaanse kaas (geraspt)
    • zout en peper naar smaak
    • 5 eieren
    • 3 Bertolli pesto verde
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Snijd de ui in ringen en de courgette in plakjes. Verhit de vloeibare margarine in een koekenpan en roerbak hierin de ui en courgette in 3 minuten beetgaar.

  3. Klop ondertussen in een kom de eieren los met de pesto en zout en peper naar smaak. Schep de ui, courgette en de artisjokharten erdoor.

  4. Doe dit mengsel in een ingevette lage ovenschaal of taartvorm (26 cm Ø) en strooi de Parmezaanse kaas erover. 

  5. Bak de frittata in de oven in 25 minuten goudbruin en gaar.

Misschien vind je dit ook wel lekker!