Frittata met spinazie

Frittata met spinazie

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Frittata met spinazie

Ingrediënten voor 4 personen
    • 2 uien (fijngesneden)
    • 8 eieren
    • 450 g diepvriesspinazie (ontdooit, uitgelekt)
    • 60 g Parmezaanse kaas (geraspt)
    • peper en zout
    • 4 el Becel Olie Blend
Minder dan 30 minuten

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC.

  2. Breek de eieren boven een kom en klop ze los met een beetje peper en zout. Meng het ei met de uitgelekte spinazie.

  3. Verhit de olie in een koekenpan op matig vuur en fruit de ui een paar minuten.

  4. Voeg het eiermengsel toe aan de pan en roer heel even door. Rasp er de kaas boven en zet de pan in het midden van de oven. Bak de frittata 20 minuten in de oven tot het ei gestold is.

Een frittata is ideaal om je kliekjes in te verwerken. Probeer bijvoorbeeld ook eens deze Groentefrittata.

Lees ook: Leftovers: Tips voor koken met kliekjes

Lees ook: De nieuwe Schijf van Vijf

Misschien vind je dit ook wel lekker!