Fusilli met pittige tomatensaus, sperziebonen en garnalen

Fusilli met pittige tomatensaus, sperziebonen en garnalen

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Fusilli met pittige tomatensaus, sperziebonen en garnalen

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 ui
    • 1 rode paprika
    • Parmezaanse kaas (optioneel)
    • 250 g sperziebonen
    • 1 teentje knoflook
    • 4 el olijfolie
    • 2.5 tl
    • 1 zak Bertolli Pastasaus Pittig
    • 300 g Pasta Fusilli
    • 250 g gekookte gepelde gamba's
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Pel en snipper de ui. Ontdoe de paprika van zaad en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Maak de sperziebonen schoon en pers de knoflook uit.
  2. Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een wok of hapjespan en bak hierin de ui en paprika 2-3 minuten. Schep het chilipoeder erdoor en schenk de pastasaus pittig erbij. Voeg zout en peper naar smaak toe en laat de saus 8-10 minuten zachtjes sudderen.
  3. Kook ondertussen de pasta en sperziebonen samen in een pan met ruim kokend water en wat zout in 10-13 minuten beetgaar. Giet af en roer de pasta en de boontjes door de saus. Warm het gerecht nog even goed door.
  4. Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de gamba's met de knoflook 2-3 minuten op zacht vuur.
  5. Schep de pasta in diepe borden en verdeel de garnalen erover. Lekker met Parmezaanse kaas.

Nog zo'n lekker snel pastagerecht met vis: Penne met tomaten-tonijnsaus

Misschien vind je dit ook wel lekker!