Fusilli met runderreepjes en aubergine in romige tomatensaus

Fusilli met runderreepjes en aubergine in romige tomatensaus

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Fusilli met runderreepjes en aubergine in romige tomatensaus

Ingrediënten voor 2 personen
  • Ingrediënten

    • 250 g fusilli
    • 1 kleine aubergine
    • 2 el Bertolli vloeibaar voor koken, bakken en roerbakken
    • 150 g runderreepjes
    • 1 zak Bertolli Pastasaus Romig
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de fusilli af. Snijd ondertussen de aubergine in stukjes.
  2. Verhit de vloeibare margarine in een ruime koekenpan of wok en roerbak hierin de runderreepjes 2 minuten op een hoog vuur. Voeg de stukjes aubergine toe, bestrooi met wat peper en zout en roerbak ze 3 minuten mee. Roer de pastasaus erdoor en laat de saus 10 minuten op laag vuur pruttelen.
  3. Verdeel de warme pasta over 3 warme diepe borden en schep de saus erover.

Misschien vind je dit ook wel lekker!