Gado Gado met bloemkool en kroepoek

Gado Gado met bloemkool en kroepoek

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Gado Gado met bloemkool en kroepoek

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 el Conimex Gebakken Uitjes
    • 2 el Conimex wokolie
    • 1 winterpeen
    • 1 bloemkool
    • 75 g Conimex Kroepoek (Sate)
    • 68 gram Conimex Pinda Satésaus (1 zakje)
    • 1 krop ijsbergsla
    • 1 rode peper
    • 2 eieren
    • 400 gram witte rijst
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Maak de bloemkool schoon en snijd in roosjes. Maak daarna de wortel schoon en snijd in plakjes.
  3. Kook de bloemkoolroosjes en plakjes wortel ca. 5 minuten in kokend water met zout. Giet ze daarna af.

  4. Kook de eieren in 8-10 minuten hard. Laat ze schrikken onder de koude kraan. Daarna pel je de eieren en snijd ze in plakjes.

  5. Verwijder de zaadjes uit de rode peper en snijd de peper in dunne ringetjes. Snijd de sla in stukjes.
  6. Verhit een wok, voeg een scheutje Conimex Wok Olie toe en wok de bloemkool, wortel en de peperringetjes 5 minuten.

  7. Bereid de Conimex Pinda Satésaus volgens de aanwijzing op de verpakking.
  8. Leg de sla, groente en de eieren met de pindasaus op een grote schaal.
  9. Strooi er Conimex Gebakken uitjes en Conimex Sate Kroepoek over.
  10. Serveer de rijst erbij.
Bron: Conimex

Misschien vind je dit ook wel lekker!