Garnalen met woknoedels en spitskool

Garnalen met woknoedels en spitskool

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Garnalen met woknoedels en spitskool

Ingrediënten voor 2 personen
  • Ingrediënten

    • 125 g Conimex woknoedels
    • 1 kleine spitskool
    • 2 el (fijngeknipt)
    • 2 el Conimex wokolie
    • 250 g rauwe gepelde garnalen
    • 5 el Conimex Woksaus Knoflook Koriander
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet ze af, spoel ze na met koud water en laat ze goed uitlekken. Snijd de spitskool in reepjes.

  2. Laat een grote wok goed heet worden, schenk er 2 eetlepels wokolie in en wok hierin de spitskoolreepjes 2 minuten. Roerbak daarna de garnalen 2 minuten mee.

  3. Schep de afgekoelde noedels door de garnalen en wok nog 3 minuten, tot het gerecht door en door warm is. Voeg tot slot 5 eetlepels woksaus en de verse bieslook toe en schep alles nog een keer goed door elkaar.

  4. Serveer de gewokte garnalen in diepe borden of kommen.
Bron: Conimex

Misschien vind je dit ook wel lekker!