Garnalenburger

Garnalenburger

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Garnalenburger

Ingrediënten voor 2 personen
  • Ingrediënten

    • 11 middelgrote garnalen
    • 2 takjes citroengras
    • zout (optioneel)
    • peper
    • 2 el
    • 2 el Hellmann's Real
    • 2 teentjes knoflook
    • 1 limoen
    • 2 avocado's
    • 2 verse tomaten in blokjes gesneden
    • 1 teentje knoflook
    • 2 hotdog broodjes
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Pel de verse garnalen of gebruik gepelde garnalen. Marineer de garnalen in een kom met (zout), peper en citroengras.

  2. Doe de olie en 1 grof gehakt teentje knoflook in een koekenpan.
  3. Bak de garnalen in een andere pan op een laag vuur en giet hierna de knoflook olie over de garnalen.
  4. Schil de avocado en verwijder de pit, meng de avocado met limoensap, peper, de tomatenblokjes, knoflook en eventueel een snufje zout.

  5. Snijd het broodje open en bestrijk de onderste helft met het avocadomengsel. Leg hierop de garnalen en besprenkel ze met geraspte limoenschil. Bestrijk de bovenste helft van het broodje met mayonaise, klap het broodje dicht en serveer.

A match made in heaven, dat is de combinatie van avocado, knoflookboter en Hellmann’s. Heerlijk licht, en rijk van smaak. Dit is een perfecte traktatie voor een zonnige zomerdag!