Garnalencurry

Garnalencurry

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Garnalencurry

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 400 g gekookte garnalen (gepeld)
    • 2 el fijngesneden koriander
    • 2 dl
    • 1 el kerriepoeder
    • 1 el olie
    • 1 tl gemberwortel (geraspt)
    • 1 knoflookteentje (geperst)
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Bak 1 geperst teentje knoflook en 1 tlgeraspte gemberwortel ca. 4-5 minuten in de olie. Bak 1 eetlepel kerriepoeder een minuutje mee.

  2. Voeg vervolgens 2 tot 3 dl kokosmelk toe en verwarm het mengsel tot de saus dikker wordt.

  3. Verwarm 400 gram gepelde, gekookte garnalen in de saus en garneer met 2 tot 3 eetlepels fijngesneden koriander.